Čaj s Kristino Kočet

Posted by
|

Naše društvo je v soboto 23.11.2013 gostilo mlado podjetnico leta 2013, Kristino Kočet. Gre za prvega v seriji dogodkov »Povabimo uspešnega podjetnika na čaj«.

Na dogodku, ki se je odvijal v KMKC Kompleks je mlada podjetnica letošnjega leta, direktorica Tiko Pro d.o.o., podjetja, ki se ukvarja z pridobivanjem nepovratnih in povratnih sredstev iz EU skladov, predstavila svoje podjetje in svojo podjetniško pot, od prvih korakov v svetu podjetništva vse do uspešnega podjetja kot je Tiko Pro d.o.o. danes. Delo, prava ekipa in še enkrat delo je po Kristininih besedah recept za uspeh v svetu podjetništva. Podala nam je tudi ogromno praktičnih nasvetov za pomoč pri naših podjetniških poteh, zaželela si je nekoliko več podjetniške kulture, predvsem pri upoštevanju rokov plačil, za kar smo se vsi strinjali, da zna biti velik problem v našem podjetniškem okolju.

Po uradnem delu in predstavitvi pa se je razvila debata na temo podjetništva med mladimi ob super sproščenem vzdušju. Kristina in njen partner Janez, oba sta strastna podjetnika, sta se priključila društvu kot člana, tako da od srečanja naprej lahko ponosno rečemo, da imamo v društvu tudi mlado podjetnico leta.